Star Wars Outer Rim

Star Wars Outer Rim

Ga naar de sterren en word een levende legende in Star Wars: Outer Rim, een spel van premiejagers, huurlingen en smokkelaars voor 1-4 spelers!

In Outer Rim kruip je in de huid van een onderwereldbewoner, die erop uit is om je stempel te drukken op de melkweg. Je reist over de buitenste rand in je persoonlijke schip, huurt legendarische Star Wars-personages in om je bij je bemanning te voegen en probeert de beroemdste (of beruchte) outlaw in de melkweg te worden!

Maar het zal niet gemakkelijk zijn, aangezien de strijdende facties van de melkweg over de buitenrand zwerven, op jacht naar het uitschot dat een doorn in hun zij is gebleken, en andere schurken die hun stempel willen drukken, zien jou als het perfecte doelwit om te brengen om hun eigen reputatie te versterken. Heb jij het in je om te overleven in de buitenste rand en een levende legende te worden?

Meer in detail vindt een spel van Outer Rim plaats over een reeks beurten waarin spelers gevaarlijke banen aannemen, premies opsporen, hun schip upgraden en meer, allemaal in dienst van het verwerven van steeds meer roem. Ongeacht het pad dat je neemt om daar te komen, je doel is om tien roem te verwerven, die uit verschillende bronnen kan komen, zoals het voltooien van het persoonlijke doel van je personage, het verzamelen van premies en banen, het afleveren van illegale vracht, het uitschakelen van patrouilles van de verschillende facties die worstelen over de melkweg en genieten van de fijnere dingen in het leven door luxe items te kopen met je zuurverdiende credits.

Hoewel de weg naar de overwinning anders kan zijn voor schurken die hun weg vinden in de Outer Rim, begint iedereen onderaan met een eenvoudig ruimteschip. Je spelerbord houdt niet alleen je roemvoortgang bij, maar bevat ook slots voor je schip, je personagekaart, uitrusting, reputatie, aanpassingen, banen en premies.