Spymaster

Spymaster

Als hoofd van een schimmige inlichtingendienst moet je agenten over de hele wereld manipuleren en waardevolle intelligentie gebruiken om missies te voltooien. Cruciale keuzes, gedurfde acties en perfecte timing stellen uw bureau in staat de wereld te manipuleren ... en het spel te winnen!

SpyMaster vindt plaats in vijf ronden. Elke ronde begint met het verzamelen van informatie met behulp van het "ik split, jij kiest" -mechanisme, waarbij de spymaster-speler de beschikbare intelligentiekaarten in bestanden verdeelt, waarna de spelers rondgaan en een stapel nemen met de klok mee, eindigend met de spymaster. Door intelligentiekaarten uit de hand te spelen, verplaatsen spelers om de beurt agent-meeples - zowel hun eigen als eigenaarsloze freelancers - in positie zodat ze de gebieden kunnen besturen, aan de missievereisten kunnen voldoen en de missiekaarten kunnen claimen.

Aan het einde van vijf rondes wint de speler met de hoogste waarde in voltooide missies, samen met bonussen voor de resterende intelligentie in de hand!