Splendor: Marvel

Splendor: Marvel

Breng een team van superhelden samen en voorkom dat Thanos een einde maakt aan de wereld! De Infinity Stones zijn verspreid over het Multiversum. Gebruik hun essentie om helden en schurken te rekruteren en Infinity Points te verdienen.

Verzamel de Avengers, verzamel locaties en claim de Infinity Gauntlet als je klaar bent!

Kies je tokens zorgvuldig, rekruteer personages om Infinity Points en bonussen te verdienen. Deze bonussen helpen je om krachtigere helden te rekruteren en locaties te verwerven ... totdat je genoeg personages, kracht en Infinity Points hebt verzameld om het eindspel te starten!

Hoewel Splendor Marvel de kernregels en hoogwaardige materialen van Splendor gebruikt, heeft het een andere kleurstructuur, een nieuwe trigger voor het eindspel en nieuwe overwinningsvoorwaarden. Je kunt ook Infinity Points verdienen met de Avengers Assemble-tegel die tijdens het spel meerdere keren van de ene speler naar de andere kan worden doorgegeven!

Als je van Splendor houdt, is het leren van de regels gemakkelijk, maar het onder de knie krijgen van het spel kan even duren.

En als je Splendor niet kent, zul je binnenkort genieten van de snelle en eenvoudige regels en verslaafd raken aan dit spel zonder het zelfs maar te beseffen!