Smash Up: The Bigger Geekier Box

Smash Up: The Bigger Geekier Box

De doos van de originele Core Set kon alleen de eerste 3 sets bevatten (tot en met The Obligatory Cthulhu Set), dus The Big Geeky Box is gemaakt om meer sets te huisvesten. Maar The Big Geeky Box zal uiteindelijk geen ruimte meer hebben, vooral als je alle kaarten omhult.

Nu is The Bigger Geekier Box ontworpen om nog meer sets te bevatten dan The Big Geeky Box. Het heeft vier lange bakken die elk tientallen decks kunnen bevatten en een afsluitbare tokenhouder, de eerder uitgebrachte Geeks- en Smash Up All Stars-facties met hun bijbehorende bases. Bovendien bevat deze set, in tegenstelling tot de Big Geeky Box, een uitgebreid boek met regels waarin alle regels en kaartverklaringen van alle tot dusver gemaakte sets zijn verzameld.

De set wordt ook geleverd met verdelers die elke factie noemen die tot nu toe is gemaakt en voor Oops, You Did It Again. Om gedeeltelijk gevulde troggen op te vangen, bevat de doos schuimstenen die overal langs de troggen kunnen worden geplaatst en op hun plaats blijven.

Let op, dit is een uitbreiding van Smash Up. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.