Smash Up: Oops You Did it Again

Smash Up: Oops You Did it Again

Smash Up: Oops You Did it Again - een boeiende expansie

De bordspelwereld is opnieuw verrijkt met een boeiende uitbreiding: Smash Up: Oops You Did it Again. Deze expansie, ontworpen door Paul Peterson, voegt vier nieuwe facties toe aan het dynamische en onvoorspelbare basisspel van Smash Up.

Wat voegt deze uitbreiding toe aan het spel?

Oops You Did it Again breidt de wereld van Smash Up verder uit met nieuwe en unieke facties:

  • Ouden der tijden: Deze factie bestaat uit krachtige prehistorische wezens die door middel van kracht en brute force de overhand proberen te krijgen.
  • Zeelui: Zeelui gebruiken hun kennis van de zeeën om vijanden te manipuleren en te controleren.
  • Woestijnnomaden: Nomaden zijn meesters in het aanpassen aan hun omgeving en maken gebruik van de elementen om hun vijanden te verslaan.
  • Star Roamers: Deze futuristische factie gebruikt geavanceerde technologie en buitenaardse wezens om hun tegenstanders te overwinnen.

Een beurt in Smash Up: Oops You Did it Again

Net als in het basisspel bestaat een beurt in Smash Up: Oops You Did it Again uit verschillende acties. Ten eerste kies je een van je twee facties en speel je kaarten uit je hand. Deze kunnen wezenskaarten zijn, die je op een basis plaatst, of actiekaarten die verschillende effecten hebben. Vervolgens bekijk je of een van de basissen scoort, wat betekent dat de totale kracht van de kaarten op die basis de puntenwaarde heeft bereikt. Als dit het geval is, worden punten verdeeld tussen de spelers die kaarten op die basis hebben. Ten slotte vul je je hand weer aan tot vijf kaarten.

De uitbreiding Oops You Did it Again voegt een extra laag strategie toe aan het spel. Elk van de nieuwe facties heeft unieke vaardigheden en speelstijlen, waardoor je je strategie moet aanpassen op basis van de facties die je hebt gekozen.

Conclusie

Of je nu een fanatieke Smash Up-speler bent of nieuw bent in de wereld van het spel, Smash Up: Oops You Did it Again is een must-have uitbreiding die nieuwe elementen en strategieën aan het spel toevoegt. Deze uitbreiding zal zeker zorgen voor uren van spannende en onvoorspelbare gameplay.

Let op, dit is een opzichzelfstaande uitbreiding van Smash Up. Je hebt het basisspel niet nodig om deze uitbreiding te spelen, maar dit spel kan wel met het basisspel gecombineerd worden.