Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Sleeping Gods

Sleeping Gods

'Zijn de sterren hier onbekend?' vroeg ze, en de lucht werd plotseling donker, de patronen van de ster vreemd en exotisch. 'Dit is de zwervende zee. De goden hebben je hierheen gebracht en je moet ze wakker maken als je naar huis wilt terugkeren.'

In Sleeping Gods worden jij en maximaal 3 vrienden kapitein Sofi Odessa en haar bemanning, verdwaald in een vreemde wereld in 1929 op je stoomschip, de Manticore. Je moet samenwerken om te overleven, exotische eilanden te verkennen, nieuwe personages te ontmoeten en de totems van de goden te zoeken, zodat je naar huis kunt terugkeren.

Sleeping Gods is een campagnespel. Elke sessie kan zo lang duren als u wilt. Als je klaar bent om een ​​pauze te nemen, markeer je je voortgang op een reislogboek, zodat je de volgende keer dat je speelt gemakkelijk naar dezelfde plek in het spel kunt terugkeren. Je kunt tijdens je campagne alleen of met vrienden spelen. Het is gemakkelijk om spelers naar believen in en uit te wisselen. Je doel is om ten minste veertien totems te vinden die over de hele wereld verborgen zijn. Alsof je een boek leest, voltooi je deze reis één of twee uur per keer, terwijl je onderweg nieuwe landen, verhalen en uitdagingen ontdekt.

Sleeping Gods is een atlas-spel. Elke pagina van de atlas vertegenwoordigt slechts een klein deel van de wereld die u kunt verkennen. Wanneer u de rand van een pagina bereikt en u wilt in dezelfde richting verder gaan, slaat u gewoon een nieuwe pagina op en vaart u verder.

Sleeping Gods is een sprookjesspel. Elke nieuwe locatie bevat een wild avontuur, verborgen schatten en levendige personages. Je keuzes zijn van invloed op de personages en de plot van het spel en kunnen je kansen om thuis te komen helpen of belemmeren! Welkom in een uitgestrekte wereld. Uw reis begint nu.