Silver Bullet

Silver Bullet

Je dorp is overspoeld door woeste weerwolven, die worden weergegeven door het nummer op elk van de kaarten waaruit je dorp bestaat. Gebruik de speciale vaardigheden van je inwoners en je krachtige geheime wapen: een zilveren kogel om deze duivels sneller van de hand te doen dan de naburige dorpen.

Roep om een ​​stemming als je denkt dat je de minste weerwolven hebt, maar wees voorzichtig; alle anderen krijgen nog een beurt om eerst hun eigen dorp te redden.

Silver Bullet is een snel en boeiend traditioneel kaartspel met een weerwolf-twist! Iedereen begint het spel met vijf gesloten kaarten, waarbij iedereen twee kaarten naar keuze kan zien. Kaarten zijn genummerd van 0-13, waarbij het nummer aangeeft hoeveel weerwolven het personage op die kaart aantrekt, en elk personage (nummer) heeft een andere speciale kracht.

Tijdens een beurt trekt u de bovenste kaart van de stapel of aflegstapel, en legt u deze ofwel af om de kracht van de kaart te gebruiken (maar alleen als deze uit de stapel kwam), gooit u deze weg zonder de kracht te gebruiken (idem), of vervangt u deze. een of meer van uw gesloten kaarten met deze kaart; je kunt alleen meerdere kaarten vervangen als ze hetzelfde nummer dragen, en je moet de kaarten laten zien om dit te bewijzen, want je wordt bestraft als je het bij het verkeerde eind hebt. Silver Bullet kan worden gespeeld als een op zichzelf staand spel of gecombineerd met andere Silver-decks. Elke versie van het spel heeft verschillende kaartmogelijkheden.