Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases

Heb je ooit het verlangen gehad om met Sherlock Holmes door de straten van Victoriaans Londen te lopen op zoek naar professor Moriarty? Om in de haven te zoeken naar de gigantische rat van Sumatra? Om Baker Street op te lopen terwijl de mist naar binnen rolt en Holmes te horen roepen: "Kom, Watson, kom! Het spel is begonnen!"? Nu kan je! Je kunt de opium kuil onder de Goudstaaf binnengaan, maar pas op, dat kan kolonel Sebastian Moran zijn die om de hoek op de loer ligt. Je kunt het mysterie en de opwinding van Holmes 'London vastleggen in dit uitdagende en informatieve spel. Jij, de speler, zal je deductieve vaardigheden matchen met je tegenstanders en de meester speurneus zelf, Sherlock Holmes.

In Sherlock Holmes Consulting Detective krijg je een mysterie voorgeschoteld dat je moet oplossen, en het is dan aan jou om de sporen van bewijs door de zijwegen en herenhuizen van het negentiende-eeuwse Londen te traceren. Je interviewt verdachten, doorzoekt de kranten naar aanwijzingen en verzamelt de feiten om tot een oplossing te komen.

Waarom zijn er twee leeuwen vermoord in Hyde Park? Wie is verantwoordelijk voor de vermiste schilderijen uit de National Gallery? Wie heeft Oswald Mason vermoord en waarom? Dit zijn slechts enkele van de gevallen die uw vindingrijkheid en deductieve vaardigheden op de proef zullen stellen.

Dit is geen bordspel: geen dobbelstenen, geen geluk, maar een uitdaging voor je mentale vermogen. De game is grondig onderzocht op Holmesiaanse en Victoriaanse nauwkeurigheid om een ​​gevoel van dat vervlogen tijdperk vast te leggen.

Andere versies van de Consulting Detective serie kan je vinden op de pagina van Sherlock Holmes Consulting Detectives: Jack the Ripper .