Sherlock Holmes Consulting Detective: The Baker Street Irregular

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Baker Street Irregular

In 1880 benoemde Sherlock Holmes een groep straatkinderen als The Baker Street Irregulars, zijn onofficiële "politie". Dit is hun verhaal, en het verhaal van een bepaald jaar dat de Irregulars en de meesterdetective in een reeks uitdagende en gevaarlijke gebeurtenissen duwt …

Sherlock Holmes Consulting Detective is een coöperatief spel waarin de spelers mysterieuze zaken proberen op te lossen door door de mistige straten van Londen te wandelen op zoek naar aanwijzingen. Ontrafel de draad van intriges, beantwoord een reeks vragen en vergelijk je detectivevaardigheden met die van de meesterspeurneus zelf, Sherlock Holmes.

The Baker Street Irregulars is een op zichzelf staand spel met tien cases, inclusief inleidende cases die perfect zijn voor nieuwe spelers, terwijl ze ook nieuwe mechanismen en verrassingen bieden om doorgewinterde onderzoekers iets anders te geven.

Andere versies van de Consulting Detective serie kan je vinden op de pagina van Sherlock Holmes Consulting Detectives: Jack the Ripper .