Sheriff of Nottingham

Sheriff of Nottingham

Prins John komt naar Nottingham! Spelers, in de rol van kooplieden, zien dit als een kans om snel winst te maken door goederen te verkopen in de bruisende stad tijdens het bezoek van de prins. Spelers moeten echter eerst hun goederen door de stadspoort krijgen, die onder toezicht staat van de sheriff van Nottingham. Moet je op safe spelen met legale goederen en winst maken, of alles op het spel zetten door illegale goederen binnen te sluipen? Let echter goed op, aangezien de sheriff altijd zijn ogen uitkijkt naar leugenaars en bedriegers en als hij er een vangt, kan hij die goederen heel goed voor zichzelf in beslag nemen!

In Sheriff of Nottingham kunnen spelers Nottingham niet alleen ervaren als een koopman van de stad, maar elke beurt zal een speler in de schoenen van de Sheriff zelf stappen. Spelers geven goederen aan die ze de stad willen binnenbrengen, goederen die in het geheim in hun jutezak worden bewaard. De sheriff moet dan bepalen wie met hun goederen de stad binnenkomt, wie wordt geïnspecteerd en wie hun goederen in beslag mag nemen!

Heb jij het in je om als eerlijke handelaar gezien te worden? Maak je een afspraak met de sheriff om je binnen te laten? Of wil je de sheriff overhalen om een ​​andere speler aan te vallen terwijl je stilletjes langs het hek glijdt? Geef uw goederen aan, onderhandel over deals en kijk uit naar de sheriff van Nottingham!

Sheriff of Nottingham is de eerste game in de Dice Tower Essentials Line van Arcane Wonders.