Seasons Path of Destiny

Seasons Path of Destiny

Seasons: Path of Destiny is de tweede uitbreiding voor het bordspel Seasons.

Kom, Mage, en zie je lot!

Diep in het woud van Argos woedt de strijd tussen de machtigste tovenaars van het koninkrijk, die allemaal overtuigd zijn van hun glorieuze bestemming. Om hun brandende verlangen te verwezenlijken, zijn moed en vastberadenheid vereist. Het lot is echter een wispelturige meesteres.

Speel met 20 nieuwe Power-kaarten (2 exemplaren van elke kaart) zoals de gevaarlijke Argosian Tangleweed, de krachtige Chalice of Eternity of de mysterieuze Sepulchral Amulet!

Er zijn nieuwe kaarten met vaardigheden die de kern van het spel op interessante manieren wijzigen, zoals het blokkeren van de bekende van iemand anders, het opnieuw gooien van de dobbelsteen die niet door een speler is gekozen of het rechttrekken van een eenmaal gebruikte kaart (voor 1 kristal) om deze deze beurt opnieuw te gebruiken. De belangrijkste kracht van deze uitbreiding ligt in het concept van de Die of Destiny.

Eén keer per ronde kan een speler zoals gewoonlijk een dobbelsteen uit het menu nemen, maar in plaats van de effecten toe te passen, gooit u een dobbelsteen van het lot. De bonussen van deze dobbelsteen zijn over het algemeen zwakker dan die van seizoensdobbelstenen, maar het geeft de spelers een bepaald aantal lotfiches. Degene die aan het einde de meeste tokens heeft, krijgt +20 prestige (met andere woorden, degene die het minst op de sterkste vertrouwde, seizoensdobbelstenen).

Deze uitbreiding is onafhankelijk van de eerste (Enchanted Kingdom) en voegt meer variabiliteit en een aantal nieuwe concepten toe aan je spel.

Let op, dit is een uitbreiding. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.