Scythe: The Wind Gambit

Scythe: The Wind Gambit

De mensheid is lange tijd beperkt geweest tot reizen over land en zee, maar er is een nieuwe technologie voortgekomen uit de grootste geesten in Oost-Europa: luchtschepen. Deze door stoom aangedreven kolossen varen vrij door de lucht en helpen de uitbreiding van hun rijk door innovatie en confrontatie. Met het verstrijken van de jaren is de wereld gaan begrijpen dat geen enkele factie voor een bepaalde tijd boven de rest uit zal stijgen. In de hoop het conflict te verminderen en de vrede te vergroten, beginnen de leiders van Europa elk jaar samen te komen om een ​​nieuwe manier voor de facties te verklaren om hun meningsverschillen op te lossen.

Scythe: The Wind Gambit, een uitbreiding voor Scythe, voegt twee nieuwe modules toe die samen of afzonderlijk kunnen worden gespeeld naargelang het aantal spelers en met het basisspel op zichzelf of met andere Scythe-uitbreidingen:

Luchtschepen: (1 miniatuur per factie; 16 tegels) Een luchtschip is een nieuw type eenheid dat duidelijk verschilt van personages, mechs en arbeiders. In tegenstelling tot die eenheden hebben luchtschepen nooit controle over territoria. Luchtschepen worden verplaatst via een verplaatsingsactie, en rivieren en meren beperken hun beweging niet. Elk luchtschip heeft twee willekeurig gecombineerde vaardigheden (1 agressieve en 1 passieve vaardigheid; dezelfde combo voor alle spelers).

Resoluties: (8 tegels) De resolutiemodule verandert de manier waarop een spel Scythe eindigt. Als je met deze module speelt, negeer dan de standaard trigger voor het einde van het spel (wanneer een speler zijn zesde ster plaatst, stopt alles en eindigt het spel). In plaats daarvan bepaalt de resolutietegel voor het huidige spel wanneer en hoe het spel eindigt.

Let op, dit is een uitbreiding op Scythe. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te gebruiken