Rune Stones

Rune Stones

De tijd is gekomen om de machtigste druïde te vinden, zodat ze de troon mogen claimen!

Spelers zullen de rol aannemen van druïden die hun vaardigheden moeten bewijzen om met de krachtige runenstenen om te gaan. Roep wezens op met magie en profiteer van hun vaardigheden, allemaal in een zoektocht om kostbare edelstenen te krijgen. Deze edelstenen moeten naar de getalenteerde dwergen gaan, die weten hoe ze ze moeten gebruiken om een ​​runensteen te maken.

Naarmate hun verzameling artefacten groeit, worden de runenstenen van de druïde krachtiger. Elke steen geeft de druïde een permanent vermogen (evenals krachtpunten). De vaardigheden zullen helpen bij het verwerven van edelstenen en artefacten, en de krachtpunten vergroten de kans van de speler om de felbegeerde troon te claimen.

De druïde met de meeste powerpoints aan het einde van het spel bestijgt de troon en is de winnaar van het spel.

Rune Stones is een handmanagementspel voor het bouwen van kaarten van de veelgeprezen ontwerper Rüdiger Dorn. In Rune Stones heeft elke kaart een uniek nummer. Er worden altijd twee kaarten samen gespeeld en de kaart met het hoogste nummer wordt uit de stapel van de speler verwijderd. Je moet voorzichtig zijn welke kaarten je koopt en hoe je ze speelt om je beste kaarten niet te verliezen. Spelers gebruiken hun kaarten om edelstenen te verzamelen, ze te smeden tot artefacten en deze vervolgens te combineren tot runenstenen, wat een speciale vaardigheid geeft voor de rest van het spel. Hoe meer artefacten er worden gebruikt bij het maken van een runensteen, hoe meer punten hij scoort, dus spelers moeten beslissen of het het beste is om vroegtijdig vaardigheden te verwerven of op te slaan om meer punten te scoren.

Uitbreidingen Rune Stones