Rovers van de Noordzee: Helden uit het Noorden

Rovers van de Noordzee: Helden uit het Noorden

Dit is een Bix Box utbreiding voor de Nederlandse markt die twee uitbreidingen bevat (Hall of Heroes en Fields of Fame), de solo-variant en enkele bonuskaarten.

In Raiders of the North Sea: Hall of Heroes is een mede-hal gebouwd die een nieuw soort avonturiers aantrekt. Elke overval brengt nieuwe speurtochten met zich mee voor degenen die durven te doorstaan. Maar met mede in overvloed, is er weinig ruimte voor de op hun hoede, dus slijp je bijl en maak je schild gereed voor nieuwe avonturen!

Naast het bevatten van componenten voor een extra speler, heeft Hall of Heroes het nieuwe Mead Hall-bord, grote spelersborden, Mead, quests, reputatie en een verscheidenheid aan nieuwe stedelingen.

In Raiders of the North Sea: Fields of Fame hebben vijandelijke jarls hun krachten gebundeld om te helpen verdedigen tegen de aanvallen van overvallen op hun nederzettingen. Maar ondanks hun dreigementen wacht er roem op degenen die hen proberen te doden of te onderwerpen. Het tegenkomen van een jarl zal zeker verwondingen veroorzaken, maar dit is geen tijd voor angsthazen. Op naar het slagveld!

Naast het bevatten van componenten voor een extra speler, bevat Fields of Fame ook het nieuwe townshipbord, vijandelijke jarl-tokens en -kaarten, roem, schade en een verscheidenheid aan nieuwe stedelingen.

Let op, dit is een uitbreiding van Rovers van de Noordzee. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te gebruiken.