Robin Hood and the Merry Men

Robin Hood and the Merry Men

Nottingham 1100 n.Chr .: De Ware Koning is weg in de Heilige Landen en de stad wordt geregeerd door de kwaadaardige tiran, Prins John. Hij heeft meid Marian gedwongen te trouwen en haar tegen haar wil in zijn kasteel opgesloten. De jonge prinses stuurt een bericht over haar gevangenschap naar de legendarische bandiet en haar ware liefde, Robin Hood.

Hij zweert haar te redden met de hulp van zijn Merry Men - getrouwe zielen die hem naar de hel en terug zouden volgen! Maar dit keer ziet Robin twijfel in hun ogen. Little John, Will Scarlet en de andere Merry Men achten de missie zo gevaarlijk dat Nottingham in beroering zou kunnen komen. Robin wordt verscheurd tussen liefde voor de prinses en zijn stad en bedenkt een plan om beide te redden! Hij stelt een uitdaging voor en wedt zijn mannen dat niemand Nottingham zo goed kan beschermen als hij. Als een van hen hem het beste doet bij deze taak, zal hij zijn mantel van leiderschap aan de overwinnaar schenken! Ze aanvaarden zijn weddenschap en beloven meid Marian te redden, ongeacht de uitkomst.

Hun zoektocht vereist moed, sluwheid en al het verstand dat ze kunnen verzamelen! Zal een van de Merry Men de nieuwste held van Nottingham worden, of zal Robin zijn eigen legende waarmaken?

Robin Hood and the Merry Men is een semi-coöperatie, maar een zeer competitief bordspel dat zich afspeelt in de folklore die we allemaal kennen en liefhebben. Het is een thematisch spel in eurostijl dat plaatsing van arbeiders, handbeheer, setverzameling en het rollen van dobbelstenen perfect combineert tot één grote spannende cross-over.In Robin Hood and the Merry Men kruipen spelers in de huid van een beroemde outlaw zoals Robin Hood, Little John, Will Scarlet en Jane Fortune, en hun missie is om de stad Nottingham te beschermen tegen de tirannie van de beruchte heerser Prince John en de beruchte sheriff van Nottingham gedurende 5 ronden. Als ze slagen, wordt een winnaar uitgeroepen - de speler met de meeste OP wordt de grootste kampioen van Nottingham.

Elke ronde bestaat uit twee fasen: een Merry Men-fase en een Hero-fase.

In de Merry Men-fase doe je een beroep op je trouwe vrienden die bekend staan ​​om hun vaardigheden om verschillende vallen te bouwen en te plaatsen. Om een ​​stap voor te blijven, stuur je The Merry Men om middelen en wapens te verzamelen en vallen te plaatsen om het eindeloze leger van Guards van de sheriff te vangen. Het toewijzen van Merry Men wordt gedaan door het spelen van Merry Men-kaarten die variabele acties bieden.

Nu koning Richard op kruistochten is, heeft prins John de sheriff van Nottingham de macht gegeven om de dorpen in en rond Nottingham te belasten, dus je moet je Merry Men opdracht geven om barricades op de wegen te bouwen om de zwaarbewaakte en met goud gevulde koetsen te voorkomen. om het kasteel binnen te gaan.

Voordat hij op kruistocht ging, gaf koning Richard u bepaalde taken. Temidden van zijn worstelingen zou hij het nieuws verwelkomen dat zijn dappere helden ze hebben voltooid.

In de Hero-fase stuur je je held om tegen de bewakers van de sheriff te vechten, de koninklijke koetsen in een hinderlaag te lokken en hun schatten te beroven, deel te nemen aan boogschiettoernooien, gevangenen te redden uit de donkerste kerkers van het kasteel en nog veel meer.