Rise to Nobility

Rise to Nobility

Vijf jaar na de gebeurtenissen in Cavern Tavern, waar een fragiele vrede tot stand kwam tussen The Five Realms, heeft de Hoge Koningin Tabita Orestes opdracht gegeven tot de bouw van een nieuwe stad. De stad Caveborn wordt de hoofdstad van de Five Realms, een plek waar alle rassen zullen leren om in harmonie samen te leven, met als belangrijkste doel ze dichterbij te brengen en een nieuwe oorlog te voorkomen.

De koningin moet de alliantie tussen de rassen behouden en ervoor zorgen dat Caveborn vredig en welvarend is. Daartoe is een Settlers Council gevormd met Berk the Town Clerk als voorzitter - maar Berk wordt oud en heeft een opvolger nodig. Ben jij die persoon?

Rise to Nobility is een plaatsingsspel voor arbeiders (dobbelstenen) dat zich afspeelt in dezelfde fantasiewereld als Cavern Tavern. Jullie hebben ieder een klein stukje land in de nieuw gebouwde stad, en het is jouw taak om uit de anonimiteit te komen, je weg te banen naar de titel van heer en de zetel van de Steenraad over te nemen.

Je kunt dit bereiken door je land te upgraden en de waarde ervan te vergroten, te voldoen aan de eisen van de kolonistenraad, zoveel mogelijk kolonisten aan te trekken en te huisvesten, in hun behoeften te voorzien, een baan voor ze te vinden en ze te helpen zich te ontwikkelen van leerlingen tot gildemeesters. waardoor u verzekerd bent van mensen op hoge plaatsen overal in de stad Caveborn.