Pocket Detective: Bloedrode Rozen

Pocket Detective: Bloedrode Rozen

Het geluid van een rijtuig doorbreekt de stilte rondom het Tudor-landhuis. De net aangekomen hertog Edward York doet een gruwelijke ontdekking: graaf Ferdinand Tudor ligt levenloos naast een bos bloederige rozen. Wat is er gebeurd? Is het een tragisch ongeval of een brute misdaad? Verzamel de aanwijzingen: een kapot zakhorloge, een astrologiehandleiding, het winnende ticket van een paardenrace. Kun jij de bewijzen samenvoegen om het mysterie op te lossen?

Pocket detective: Bloedrode Rozen is een coöperatief onderzoeksspel met een 3D-plaats delict. Spelers moeten een mysterieuze zaak oplossen. Ze spelen hun kaarten om informatie te delen, leggen kaarten af ​​waarvan ze denken dat ze hen de verkeerde kant op zullen leiden, bespreken de aanwijzingen die ze vinden met de andere spelers, maken hypothesen en conclusies om de oplossing te vinden! Aan het einde van het spel moeten spelers verschillende vragen beantwoorden: Elk goed antwoord is punten waard. Hoe meer punten ze krijgen, hoe beter hun resultaat.

Op hun beurt spelen spelers ofwel een kaart uit hun hand en leggen deze open op tafel, waarbij ze de informatie erop delen, ofwel leggen ze een kaart uit hun hand met de afbeelding naar beneden in het archief en mogen ze niet praten over de informatie erop. , tot het einde van het onderzoek. Elke kaart heeft een waarde van 1 tot 10 in de linkerbovenhoek. Een kaart kan alleen open op tafel worden gespeeld als de waarde gelijk is aan of kleiner is dan het huidige aantal kaarten in het archief.