Pizza

Pizza

Spelers werken als chef-koks in een gerenommeerd Italiaans restaurant om hun kookkunsten zorgvuldig te verfijnen en punten te verdienen door de klanten hun meest gewenste pizza's te bakken en te serveren.

Er worden 4 dobbelstenen gerold en gesorteerd op het speelbord, deze bepalen welke plakjes deze ronde met ingrediënten kunnen worden belegd. Spelers kiezen vervolgens 1 ingrediëntkaart en kiezen een locatie om op hun bord te spelen. De kaart bepaalt het aantal velden dat hun pion beweegt en dus waar een ingrediëntfiche kan worden toegevoegd aan een stuk pizza.

Zodra alle spelers de plakjes met ingrediënten hebben bedekt, hebben ze de kans om een ​​wachtende klant te bedienen. De klanten zijn veeleisend en eten alleen bepaalde soorten pizza.

De klanten tijdig en zo vaak mogelijk het soort pizza serveren dat ze wensen, leidt tot de overwinning. Na 6 rondes is de speler met de meeste overwinningspunten de geliefde pizzabakker en wint hij het spel. Door de geavanceerde modus te spelen, worden bonustegels toegevoegd die een verscheidenheid aan manieren bieden om tijdens het spel punten te scoren.