Personally Incorrect

Personally Incorrect

Personally Incorrect is het gepast ongepaste gezelschapsspel waardoor je een hekel krijgt aan wat je denkt en houdt van wat je speelt.

Persoonlijk Incorrectspelen is een manier om verbinding te maken, het ijs te breken en te communiceren. Simpel gezegd, Persoonlijk Incorrect maakt dingen persoonlijk en laat spelers echt plezier hebben, waarbij ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze veroordeeld worden of iemand beledigen. Persoonlijk Incorrect doet dit door de vragen te richten aan de personen die het spel spelen in plaats van alleen de blanco vraag in te vullen

De speler met de meeste 'Vraag'-kaarten aan het einde van de 10e ronde is de winnaar. Spelers beginnen het spel met 10 antwoordkaarten en ontvangen elke beurt een nieuwe. Elke beurt zal een speler een 'Vraag'-kaart hardop voorlezen en de naam van een andere speler in de "Naam invoegen" aanhalingstekens plaatsen. De rest van de spelers selecteert tegelijkertijd antwoorden en legt deze voor aan de speler die de vraag heeft voorgelezen.

De actieve speler schudt nu alle antwoordkaarten samen en laat ze 1 voor 1 zien. Alle andere aanwezige spelers stemmen snel op het meest gepaste ongepaste antwoord. Het is belangrijk om snel te stemmen, aangezien de laatste stem niet telt op die manier dat spelers hun stem niet baseren op de stem van een andere speler. Bij een gelijke stand mag de actieve speler / lezer zijn stem uitbrengen om de gelijke stand te doorbreken. De speler wiens antwoord de meeste stemmen heeft gekregen, claimt nu de vragenkaart en beëindigt de ronde.

Aan het einde van 10 ronden is de speler met de meeste vraagkaarten de winnaar.