Party & Co: Family

Party & Co: Family

De Vreugde van Party & Co: Familie

Maak je klaar voor ongeëvenaard plezier met Party & Co: Familie, een interactief bordspel dat garant staat voor een geweldige tijd met familie en vrienden. Dit spel, ontworpen voor 3 tot 20 spelers, is perfect voor spelavonden, feestjes of gewoon een gezellige middag thuis.

Interactieve Spelcomponenten

Party & Co: Familie zit boordevol uitdagingen en activiteiten. Het spel bevat meer dan 2000 vragen en opdrachten, verdeeld over 5 verschillende categorieën. Van tekenopdrachten tot woordspelletjes, van trivia tot gekke uitdagingen, dit spel heeft het allemaal.

Een Gedeeld Speelbord

Het speelbord heeft een unieke vorm, die alle spelers omvat en iedereen in het spel betrekt. De kleurrijke pionnen en het speelbord geven het spel een levendige, feestelijke uitstraling die zeker de spelvreugde verhoogt.

Een Spelbeurt Beschrijving

Een spelbeurt begint met de worp van een dobbelsteen en de pion verplaatsen over het bord. De kleur van het vakje waarop de pion landt, bepaalt de categorie van de opdracht. De opdrachten variëren van het raden van een woord tot het natekenen van een afbeelding, en zelfs uitbeelden van beroemdheden.

Als de opdracht succesvol is, krijgt het team een punt en wordt de beurt doorgegeven aan het volgende team. Het team dat als eerste een bepaald aantal punten behaalt, wint het spel.

Geniet van het Plezier van Party & Co: Familie

Of je nu een fervent bordspel liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, Party & Co: Familie heeft voor elk wat wils. Het spel is gemakkelijk te leren, maar biedt genoeg uitdaging en variatie om iedereen vermaakt te houden. Dus verzamel je dierbaren en laat het feest beginnen met Party & Co: Familie!