PARKS: Memories Mountaineer

PARKS: Memories Mountaineer

PARKS Memories is een strategisch matchspel voor twee of meer spelers dat een eenvoudige en flexibele gameplay biedt. Parken worden weergegeven in tegels die met de beeldzijde naar beneden in een raster over de tafel liggen. De gameplay omvat vier eenvoudige stappen: onthul twee tegels; kies een van de onthulde tegels en leg deze voor je neer; voeg een nieuwe tegel toe aan het bord; sluit een van de tegels met het wandelaar fiche. De gameplay gaat van persoon tot persoon totdat een speler of team drie sets bijpassende parktegels voor zich heeft verzameld.

Memories legt een diepgaande strategie vast in spelersvaardigheden die kunnen worden geactiveerd door overeenkomsten met PARKS-grondstofpictogrammen te vinden wanneer je tegels onthult. Er zijn verschillende manieren om van het spel te genieten. Speel een wedstrijd tegen elkaar of in teams. Vergroot de rastergrootte voor een grotere uitdaging, of vereenvoudig het spel tot een geheugenspel zonder spelervaardigheden voor jongere gamers.

PARKS Memories: Mountaineers is een van de drie edities van PARKS Memories, waarin de bergachtige nationale parken van de Verenigde Staten worden belicht. Het beschikt over een unieke reeks spelersvaardigheden. Gezamenlijk presenteren alle drie de edities elk nationaal park in de VS.