Paper Tales: Beyond The Gates

Paper Tales: Beyond The Gates

Verblind door hun zoektocht naar macht, doorbreken Kingdoms geleidelijk de barrières van verboden kennis. Op occulte en illegale plaatsen graven necromancers en alchemisten elke dag dieper naar de deuren van de onderwereld. Met het risico iets wakker te schudden dat hun verbeelding ver te boven gaat …

Paper Tales: Beyond the Gates bevat twintig nieuwe eenheden en zes nieuwe gebouwen die bedoeld zijn om zowel de balans van het basisspel te behouden als de mogelijkheden en herspeelwaarde te vergroten. Met deze uitbreiding kunnen spelers nu beginnen met een set van zeven beschikbare gebouwen, van de elf, en deze gebouwen zijn elk spel anders. Elk nieuw gebouw opent nieuwe strategieën, net als de impact van de nieuwe eenheden.

Beyond the Gate bevat ook alle componenten die nodig zijn om maximaal zeven spelers te ondersteunen. Het bevat ook een solo-modus waarin een enkele speler het moet opnemen tegen de krachtige legers van de Lich King. Deze modus wordt geleverd met specifieke Necropolis- en Lich King-kaarten.

Let op, dit is een uitbreiding voor Paper Tales, het basisspel is nodig om deze uitbreiding te spelen