Pandemic: Rising Tide

Pandemic: Rising Tide

Het is het begin van het industriële tijdperk in Nederland. Eeuwenlang vertrouwt het land op een reeks dijken en windaangedreven pompen om het te beschermen tegen de constante dreiging van overstromingen vanuit de Noordzee, maar dit systeem is niet langer voldoende.

In Pandemic: Rising Tide is het je doel tragedie te voorkomen door vier moderne hydraulische constructies op strategische locaties te bouwen die je zullen helpen het land te beschermen tegen terugwinning door de oceaan. Er broeien stormen en de zeeën zijn onrustig. Het kost al je bedrog om de waterstroom lang genoeg te beheersen om de toekomst van Nederland in te luiden. Het is tijd om aan het werk te gaan.

Het water dat het platteland dreigt te consumeren, is je grootste uitdaging. Waterstanden in een regio worden weergegeven door blokjes, en naarmate de huidige waterinsluitingssystemen beginnen te falen, worden er meer waterkubussen aan het bord toegevoegd. Omdat het waterpeil constant stijgt, kan het niet onderhouden van het insluitingssysteem snel leiden tot morsen van water over de hele linie.

Om met succes de vier hydraulische constructies te bouwen die nodig zijn om een ​​spelletje Pandemic: Rising Tide te winnen, moet je eerst leren de waterstroom te voorspellen en te manipuleren. Als u er niet in slaagt om in het hele land een veilig waterpeil te handhaven, kunt u gevaarlijk dicht bij het mislukken van uw missie komen. Gelukkig kan water worden opgevangen door een strategisch geplaatste dijk of vertraagd door water uit een gebied te pompen. Het correct identificeren van en ingrijpen in risicogebieden kan je een stap dichter bij de overwinning brengen.

Dit opzichzelfstaande spel is onderdeel van de Pandemic reeks.