Pandemic: Reign of Cthulhu

Pandemic: Reign of Cthulhu

In deze unieke, op zichzelf staande kijk op Pandemic ben jij de laatste hoop van de mensheid tegen een dreiging van buiten deze wereld.

De verzwakte grens

The Old Ones, oude wezens met een bizarre intelligentie, roeren zich in hun enorme kosmische gevangenissen. Mochten ze ontwaken in onze wereld, dan zal dat een tijdperk van waanzin, chaos en vernietiging ontketenen. U bent vervloekt met de wetenschap dat de "slapende massa" het niet kan verdragen: dat dit kwaad bestaat en dat het koste wat het kost moet worden gestopt! Pandemic: Reign of Cthulhu is een op zichzelf staand spel dat is geïnspireerd op het veelgeprezen coöperatieve spel Pandemic. In deze versie zijn spelers onderzoekers die moeten samenwerken om vier poorten te verzegelen, waardoor het gebied niet wordt overspoeld door sektes of Shoggoths, en hopelijk wordt voorkomen dat Cthulhu ontwaakt. Ervaar de klassieke Pandemic-gameplay met een gruwelijke wending terwijl je het opneemt tegen twaalf Old Ones die de wereld bedreigen met hun unieke krachten. Houd je hoofd erbij, weer waanzin af en red de mensheid!

Bestrijdt de duisternis

In Reign of Cthulhu werken spelers om sekten te sluiten en monsters af te weren terwijl ze proberen de poorten te verzegelen. Reis tussen belangrijke locaties in vier steden die centraal staan ​​in de Cthulhu Mythos en maak gebruik van het unieke vermogen van je onderzoeker om het tij van het kwaad te keren. Maar wees gewaarschuwd: onderzoek naar de diepten van chaos en waanzin zal je geestelijke gezondheid tot het uiterste oprekken. Als je onuitsprekelijke monsters tegenkomt en krachtige Relic-kaarten gebruikt, kom je op de rand van waanzin. Ga over de rand en je hebt minder acties en een verzwakt vermogen. Alleen door samen te werken, kun je de wereld redden van de onuitsprekelijke horror die achter de portalen op de loer ligt.