Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Pandemic: Rapid Response

Pandemic: Rapid Response

Het noodlot heeft toegeslagen! Steden over de hele wereld hebben dringend behoefte aan voedsel, water, vaccins en andere benodigdheden. U en uw team behoren tot de Crisis Response Unit (CRU), een eliteteam van artsen en specialisten. Met een speciaal uitgerust vliegtuig bent u als geen ander in staat levensreddende hulp te bieden - altijd en overal.

Pandemie: Rapid Response is een race tegen de klok. Gooi dobbelstenen om voorraden te maken, het vliegtuig te besturen en te leveren aan steden in nood. Terwijl de timer aftelt, moet u snel coördineren en samenwerken om op nieuwe rampen te reageren. Kunnen jij en je team op tijd reageren?

De naties van de wereld hebben hun middelen gebundeld en een diverse ploeg samengesteld. Elk van de zeven unieke rolkaarten heeft zijn eigen vaardigheid. De analist, Adjoua Soro, kan de dobbelstenen maximaal twee keer opnieuw gooien. De Engineer, Soojin Sohn, kan elk dobbelsteenresultaat met een vliegtuig naar een ander symbool veranderen. Wissel zo snel mogelijk om, gebruik de unieke vaardigheid van je rol en wijs je dobbelstenen strategisch toe om zo efficiënt mogelijk te zijn bij het creëren van voorraden.

Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, pas dan de moeilijkheidsgraad aan of voeg crisiskaarten toe om nog meer obstakels te overwinnen. Haast u nu - de timer loopt af en de wereld heeft uw hulp nodig!

Dit opzichzelfstaande spel is onderdeel van de Pandemic reeks.