Pandemic: Legacy Season 0

Pandemic: Legacy Season 0

1962 - De Koude Oorlog gaat door terwijl een nieuwe dreiging aan de horizon opdoemt, een dodelijk nieuw Sovjet-biowapen, iets dat "Project MEDUSA" wordt genoemd. U en uw mede-afgestudeerden in de geneeskunde zijn door de CIA gerekruteerd voor de cruciale missie om de ontwikkeling ervan te onderzoeken en te voorkomen. Reis de wereld rond met zorgvuldig opgebouwde aliassen om je snel te verplaatsen tussen geallieerde, neutrale en Sovjetsteden. Voor je missies moet je vijandige agenten neutraliseren, specifieke doelen verwerven en andere CIA-agenten ter plaatse opzetten om je operaties probleemloos uit te voeren. Als je doelen in de loop van twaalf maanden voltooit, zal elk succes of elke mislukking je dichter bij de waarheid brengen.

Het bestrijden van deze gevaarlijke nieuwe ziekteverwekker is van het grootste belang, maar het is niet de enige bedreiging die u in het veld tegenkomt. Vijandelijke agenten wortelen in alle delen van de wereld, en het is van cruciaal belang voor je missie dat je ze onder controle houdt voordat ze de internationale spanningen kunnen escaleren. Gelukkig voor jou zit je niet zonder back-up. Coƶrdineer met andere geheime agenten voor hulp en maak strategisch gebruik van deze teams op verschillende locaties om het bord op te ruimen en je hoofddoelen in de gaten te houden.

Pandemic Legacy: Season 0, ontworpen als een prequel, vereist niet dat je seizoen 1 en seizoen 2 hebt voltooid voordat je in deze spionagethriller uit de Koude Oorlog duikt. Net als in de eerste twee Pandemic Legacy-spellen, brengt elke keer dat je speelt nieuwe kaarten, regels en voorwaarden met zich mee die van invloed zijn op toekomstige spellen. Elke alias die u maakt, krijgt contacten en andere middelen om uw plannen soepeler uit te voeren. En natuurlijk zal de CIA uw prestaties in het veld in de gaten houden en evalueren. Werk samen met je collega-agenten om deze nieuwe biologische bedreiging te voorkomen - het lot van de wereld hangt ervan af. Kunt u de mensheid nogmaals redden?

Dit opzichzelfstaande spel is onderdeel van de Pandemic reeks.