Pandemic: In the Lab

Pandemic: In the Lab

Verkenning van Pandemic: In the Lab

Verdiep je strategische spelervaring met Pandemic: In the Lab, een uitbreiding voor het bekroonde coöperatieve bordspel, Pandemic. Ontworpen door Matt Leacock en Tom Lehmann, voegt deze uitbreiding een nieuwe dimensie toe aan je race tegen de klok om wereldwijde ziekte-uitbraken te stoppen.

Belangrijkste elementen van Pandemic: In the Lab

In the Lab introduceert nieuwe rollen en gebeurtenissen, en een innovatief lab-bord dat de strijd tegen de vier ziekten op het spelbord weerspiegelt. Spelers moeten nu stalen van ziekten verzamelen, ze in het lab verwerken en vervolgens genezingen ontdekken. Deze uitbreiding brengt een extra laag strategie en realisme in je Pandemic-ervaring.

Hoe een speelbeurt eruit ziet

In Pandemic: In the Lab begint elke beurt met een speler die vier acties uitvoert, zoals reizen tussen steden, ziekten behandelen, stalen nemen of genezingen ontdekken. Na deze acties trekt de speler nieuwe spelerkaarten en infectiekaarten, waardoor nieuwe ziekte-uitbraken op het bord kunnen ontstaan.

De unieke draai in In the Lab is de toevoeging van het lab-proces. Spelers moeten nu ziekte-stalen verzamelen en naar het lab sturen om te analyseren. Eenmaal in het lab, verplaatsen spelers de stalen langs verschillende sporen om uiteindelijk een genezing te ontdekken. Deze extra stappen voegen een nieuwe laag van strategie en planning toe aan het spel.

Afronding

Pandemic: In the Lab is een essentiële uitbreiding voor fans van het originele Pandemic-spel. De toevoeging van het lab-proces, nieuwe rollen en gebeurtenissen maken elke spelervaring nog uitdagender en meeslepender. Of je nu een ervaren Pandemic-speler bent of nieuw in de serie, In the Lab zal zeker je strategische vaardigheden op de proef stellen.

LET OP: Uitbreiding op Pandemic bordspel en vereist het basisspel