Outlaws: Last Man Standing

Outlaws: Last Man Standing

Politiek is altijd een riskante aangelegenheid, maar in het Wilde Westen, waar zelfs de kleinste geringheid om bloed kan vragen, was politicus zijn een bijzonder gevaarlijke carrièrekeuze.

In Outlaws: Last Man Standing kruip je in de huid van een gouverneur in het verre westen die zijn rivalen met alle mogelijke middelen wil verslaan. Bescherm je gouverneur met de hulp van je supporters terwijl je probeert je tegenstander te slim af te zijn in dit kaartspel van bluf en deductie.

Elke speler bestuurt een set van 10 kaarten die de kiezers van de gouverneur vertegenwoordigen (of gewetenloze individuen erin voor het goud), elk met een andere vaardigheid. Deze personages staan ​​tegenover elkaar, hun identiteit verborgen voor hun tegenstander. Tijdens het spel bewegen de personages op en neer over de tafel en onthullen ze hun identiteit om tokens te verzamelen en hun vaardigheden te gebruiken.

Spelers moeten slim omgaan met de informatie die ze verkrijgen en onthullen, door hun tegenstander uit te lokken en in de val te lokken om aan een van de drie winstvoorwaarden te voldoen. De eerste speler die dit doet, zal de macht en glorie van het Witte Huis verwerven en zijn tegenstander alleen de smaak van een bittere nederlaag overlaten.