Otys

Otys

Halverwege de 22e eeuw overspoelt het stijgende water de laatste landen. Vechtend voor hun leven, moeten de nederzettingen van de overlevende boven de zeespiegel blijven. Je leeft in de Otys-kolonie en je moet het puin van de vorige beschavingen in de diepten terughalen om de toekomst van de mensheid op te bouwen.

Het team van je duiker is getraind om de meest bruikbare materialen naar boven te halen die in de diepte zijn achtergebleven. Je moet ze verstandig gebruiken om de door de kolonie aangeboden contracten na te komen en zo meer bekendheid te krijgen dan je kanshebbers. Je duikers lagen op verschillende diepten; het is aan jou om hun speciale vaardigheden het beste af te stemmen op de bonussen die door de kolonie worden aangeboden. Maar let op! De zuurstof van je duiker is beperkt, en zodra ze hun missie hebben volbracht, moeten ze naar de oppervlakte gaan. Probeer alle parameters van je team op een winstgevende manier te beheren, zodat de kolonie je meer zal belonen dan de anderen!

Otys is een optimalisatie- en ontwikkeling game die samen is uitgegeven door Pearl Games en Libellud. Optimaliseer uw spel om de diepte van uw duikers, hun speciale vaardigheden en de kolonie-bonussen af ​​te stemmen. Zo levert u de beste contracten op en wint u.

De toekomst is opgebouwd uit het verleden.