Orleans

Orleans

Tijdens de middeleeuwse gebeurtenissen rond Orléans moet je een aanhang van boeren, kooplieden, ridders, monniken, enz. Verzamelen om de heerschappij te verwerven door middel van handel, constructie en wetenschap in middeleeuws Frankrijk.

In de stad Orléans en het gebied van de Loire kunt u handelsreizen maken naar andere steden om begeerde goederen te kopen en handelsposten te bouwen. Je hebt volgers en hun capaciteiten nodig om je dominantie uit te breiden door ze aan het werk te zetten als handelaars, bouwers en wetenschappers. Ridders vergroten uw actieradius en beveiligen uw handelsexpedities. Ambachtslieden bouwen handelsstations en gereedschappen om het werk te vergemakkelijken. Geleerden boeken vooruitgang in de wetenschap, en last but not least kan het geen kwaad om actief te worden in kloosters, aangezien u met monniken aan uw zijde veel minder snel ten prooi valt aan het lot.

In Orléans wil je altijd meer acties ondernemen dan mogelijk is, en er zijn veel wegen naar de overwinning. De uitdaging is om alle elementen met betrekking tot uw strategie zo goed mogelijk te combineren.

Orleans heeft ook een uitbreiding, namelijk Voorspoed en Belegering.