One Night Ultimate Super Villains

One Night Ultimate Super Villains

Buiten het medeweten van de inwoners van Shady Grove, VS, broeit er een strijd terwijl ze slapen. De machtigste helden die de wereld ooit heeft gekend, zijn samengekomen om een ​​aanval van kwaadaardige superschurken te stoppen. Het probleem is dat deze snode criminelen zich in het volle zicht verbergen als inwoners van Shady Grove, dus de helden moeten eerst deze verraderlijke boosdoeners vinden voordat het te laat is ...

In One Night Ultimate Super Villains kruipen spelers in de huid van helden of schurken, elk met geweldige superkrachten die hun zaak helpen bevorderen. Het gemene trio van Rapscallion, Dr. Peeker en Henchman # 7 zijn van plan weg te komen met hun misdaden, terwijl de leden van de Super Club Of Overt Powers (SCOOP) er allemaal op uit zijn om ze te vangen. Shady Grove - misschien zelfs de wereld - zal nooit meer hetzelfde zijn.

One Night Ultimate Super Villains is een op zichzelf staand spel in de One Night-serie dat perfect is voor het hele gezin en je uitdaagt om de slechteriken te vangen en de wereld te redden! Superschurken kunnen ook worden gecombineerd met de andere inzendingen in de serie - One Night Ultimate Werewolf, Daybreak, Vampire en Alien - om nog meer plezier en chaos te creëren.

De game bevat ook een gratis bijbehorende app die spelers tijdens de nachtfase van het spel door de verschillende speleracties leidt.