Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Obscurio

Obscurio

De tovenaar is erop uit om je te pakken te krijgen! Vind je weg tussen de illusies, maar pas op voor de verrader in je gelederen!

De Grimoire gidst hun team naar de uitgang aan de hand van beelden, waarop ze naar bepaalde details wijzen. Door samen te werken, moeten de andere spelers zo snel mogelijk de uitgang vinden zonder de verkeerde kaarten te kiezen. Een lid van het team is echter een verrader die de andere spelers op een dwaalspoor wil brengen. Er is een grote verscheidenheid aan vallen op weg naar de uitgang van de bibliotheek, waardoor communicatie met spelers moeilijker wordt!

Obscurio is een familiespel, een originele mix tussen een beeldgebaseerd communicatiespel en een geheim rollenspel waarin de spelers voorzichtig moeten zijn bij het delen van ideeën met hun team. Ondersteund door een rijke inhoud, stelt Obscurio een frisse nieuwe ervaring in zijn genre voor door de nadruk te leggen op de details van de beelden en de constante twijfel gecreëerd door de aanwezigheid van de verrader.

Communiceer efficiënt en vermijd de illusies op weg naar de bibliotheek van de tovenaar!