Nightmare Horror Adventure

Nightmare Horror Adventure

Het engste bordspel dat er is ... gebaseerd op de trend van horror, verhalen vertellen en beleven.

Los de moorden op, voorkom die van jezelf! Je bent opgegroeid in Crafton Mansion en jij en je neven en nichten hebben een gemakkelijke jeugd gehad. Maar op een noodlottige nacht veranderde alles toen je ouders allemaal levend werden verbrand. Door de vreselijke gebeurtenissen was je wees en zo verschrikkelijk getraumatiseerd dat je je niets kunt herinneren van die nacht. Nu, vijftien jaar later, worden jij en je neven en nichten herenigd in Crafton Mansion door een van je neven Johnny, maar Johnny is nergens te bekennen. Het enige wat je vindt is een sinistere boodschap aan de muur, geschreven in bloed: Welkom terug …

Je genoot van een onbezorgde jeugd met je neven en nichten in Grafton Manor. Maar een noodlottige nacht veranderde alles: je ouders werden opgesloten in het tuinhuisje en levend verbrand. Je hebt geen herinneringen aan wat er die nacht is gebeurd. 15 jaar later ontmoet je je neven en nichten weer in Grafton Manor. In een brief vroeg je oudste neef Johnny om hulp bij het oplossen van de moordzaak. Toen je aankwam, kon je hem echter nergens vinden. Je vindt alleen een bericht op de muur dat met bloed is geschreven: Welkom terug!

De avonturenthriller Nightmare geeft gegarandeerd een koude rilling! Je bent op zoek naar de moordenaar die je ouders heeft vermoord. Vind de dader, anders kom je in de problemen!

Dit Spel wordt gespeeld met een app die je door de angstaanjagende reeks gebeurtenissen leidt. De game wordt ook geleverd met personage- en verhaalkaarten die informatie en aanwijzingen geven. Als de stroom uitvalt, moet je een blinddoek omdoen en wachten op instructies. Wees voorbereid op zenuwslopende gebeurtenissen die alles veranderen!

Een spannende real-time game van de makers van Escape Room. De game is ontworpen voor 4-5 spelers van 15 jaar en ouder en duurt ongeveer 2,5 uur om te voltooien.