Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
New York Zoo

New York Zoo

Puzzelen en fokken van dieren: ontwerper Uwe Rosenberg is op zijn best! In New York Zoo bouw je een dierenpark. Bouw dierenverblijven, introduceer nieuwe dieren en voed hun nakomelingen op. Het spel is vrij relaxed omdat je maar twee dingen per beurt mag doen. Puzzel een nieuw verblijf in jouw dierentuin of verzamel nieuwe dieren voor je gebouwde verblijven. Time je actie goed zodat je diertjes zich succesvol voortplanten en jij de meest complete dierentuin bouwt.

Hoe werkt New York Zoo?

Zoals hierboven al kort uitgelegd, jij en je medespelers gaan elk jullie eigen dierentuin maken. Jij moet er natuurlijk voor zorgen dat die van jou de mooiste, grootste en beste is. Dit doe je door verblijven te bouwen en dieren te verzamelen. Daarnaast gaan dieren ook voortplanten, dit helpt je naar volle verblijven toe te werken. Uiteindelijk kan je naast een vol verblijf ook een extra attractie bouwen wat je sneller een complete dierentuin oplevert.

Relaxed puzzelspel

Met New York Zoo zul je geen keuzestress ervaren. Het is een zeer relaxed puzzelspel waar je slim je stukjes elke beurt bij elkaar sprokkelt en langzaam aan je dierentuin opbouwt. Met rustig je tijd nemen en vooruit denken kun je al snel een goed werkenden en perfect in elkaar passende dierentuin bouwen. Een potje duurt zo’n half uur tot drie kwartier, en je kan met maximaal 5 spelers tegelijk spelen. Er is ook een manier om in je eentje te spelen, voor als je je zelf wil uitdagen met een puzzelmodes.

Leuk vormgegeven

New York Zoo heeft een leuke vormgeving. De houten diertjes, schilderachtige plaatjes en de kwaliteit van het materiaal zorgen er voor dat het spel er erg aantrekkelijk uitziet. Dus zoek je een relaxed spel wat je met 5 anderen kunt spelen, en houdt je van competitief puzzelen en strategie? Dan is New York Zoo zeker wel een aanrader.