Neon Gods

Neon Gods

Neon Gods is een verhaal van straatbendes dat zich afspeelt in een caleidoscopische nabije toekomst van verhoogde realiteit, geïnspireerd door sciencefictionfilms uit de jaren 70 en 80.

Start uw eigen (legitieme) bedrijven en zie ze floreren. Rekruteer de beste gedesillusioneerde ne'er-do-wells om je territorium te behouden en koop grondstoffen op de zwarte markt die je een voorsprong geven. Wees voorbereid om te vechten voor wat van jou is, want tegenstanders zullen zich inspannen op jouw territorium; verdedig je territorium of vergiet wat bloed om over te nemen wat anderen hebben gebouwd. En vergeet de politie niet, die duidelijk niets beters te doen heeft dan onschuldige ondernemers zoals jijzelf lastig te vallen.

Aan het einde van elke derde ronde krijgen spelers punten voor de gebieden die ze beheersen. Na negen speelrondes wint de speler met de meeste punten de controle over de stad. De wereld zal misschien niet veel aan je denken, maar in de gloed van de neonnacht kun je een god zijn …