Near and Far

Near and Far

Vier zwervers zoeken naar de Last Ruin, een stad die volgens legendes een artefact bevat dat de grootste verlangens van het hart zal vervullen. Een verloren liefde, verlossing, acceptatie, een gezin weer bij elkaar - dit zijn de vuren die de reis van de zwervers voeden, maar kunnen ze onderweg hun eigen hebzucht en innerlijke demonen overwinnen?

In Near and Far verkennen jij en maximaal drie vrienden veel verschillende kaarten in een zoektocht naar de Last Ruin, rekrutering van avonturiers, jagen op schatten en strijden om de meest legendarische reiziger te worden. Je moet in de stad voedsel en uitrusting verzamelen voor lange reizen naar mysterieuze plaatsen, en zorg ervoor dat je niet genoeg wapens vergeet om bandieten, levende standbeelden en roestige robots te verslaan! Soms kom je tijdens je reizen iets unieks tegen en zal een van je vrienden voorlezen wat er met je gebeurt uit een boek met verhalen, waardoor je kunt kiezen hoe je moet reageren en elke keer dat je speelt een nieuw en gedenkwaardig verhaal creƫert.

Near and Far is een vervolg op Above and Below en bevat een boek met ontmoetingen. Deze keer lazen spelers meer dan tien spelsessies om het einde van het verhaal te bereiken. Elk hoofdstuk wordt gespeeld op een volledig nieuwe kaart met unieke kunst en avonturen.