Naga Raja

Naga Raja

Tweelingtempels van twee vergeten godheden met oude relikwieën zijn ontdekt in India. Je gaat op schattenjacht en racet om ze te vinden voor je rivaal, maar je vooruitgang wordt vertraagd door een voortdurend veranderend doolhof van paden ... En eeuwige verdoemenis wacht op iedereen die zo dom is om de drie vervloekte relikwieën van de kwaadaardige god Garuda te ontdekken!

Beweeg snel en kies verstandig! Een schatrace vol moeilijke keuzes, wendingen en bochten!

In dit spel voor 2 spelers beweegt elke speler zich rond zijn eigen tempel, die ruimtes heeft voor kamertegels en schuilplaatsen voor 9 heilige en vervloekte relikwieën in de buurt. Deze relikwieën worden willekeurig met de afbeelding naar beneden rond de tempels geplaatst en zijn overwinningspunten waard als ze met de beeldzijde naar boven worden omgedraaid.

De eerste speler die 25 overwinningspunten scoort, wint het spel. Een speler verliest echter als ze alle drie de vervloekte relikwieën onthullen! Elke ronde strijden de spelers om een ​​nieuwe kamertegel door kaarten te gebruiken waarmee ze lotstokken kunnen gooien. De speler met de meeste lotpunten die op hun stokjes te zien zijn, wint de kamertegel en plaatst deze in hun tempel. Elke speler probeert paden te creëren die naar hun relikwieën leiden, zodat ze deze open kunnen klappen en overwinningspunten kunnen scoren.

Toch laten Naga-symbolen op sommige sticks je kaarten met krachtige effecten activeren, zodat je nooit iets als vanzelfsprekend kunt beschouwen …