Mysterium Park

Mysterium Park

Het Mysterie van Mysterium Park

Treed binnen in de wereld van het paranormale met Mysterium Park. Dit coöperatieve bordspel, ontworpen voor 2 tot 6 spelers, belooft een ervaring vol mysterie, spanning en intrige.

Intrigerende Spelcomponenten

In Mysterium Park nemen spelers de rol op zich van mediums of een geest, die samenwerken om een onopgelost mysterie te ontrafelen. Het spel is rijk aan prachtig geïllustreerde visioenkaarten en speelbordcomponenten, waardoor de sfeer van mysterie en spanning wordt versterkt.

De Spanning van Mysterium Park

Het spelbord van Mysterium Park stelt een spookachtig kermisterrein voor, vol met personages en locaties die verband houden met het mysterie. De unieke speelstijl en de prachtige illustraties maken dit spel een onvergetelijke ervaring.

Een Spelbeurt Beschrijving

Elke beurt in Mysterium Park begint met de geest die in het geheim een serie visioenkaarten kiest die aanwijzingen geven over een verdachte of locatie. Deze kaarten worden vervolgens aan de mediums gegeven, die ze moeten interpreteren om de identiteit en locatie van de verdachte te bepalen.

Na een discussie bepalen de mediums hun keuzes en onthult de geest of ze correct waren of niet. Het spel gaat door in rondes, waarbij de geest en mediums steeds dichter bij het ontrafelen van het mysterie komen. Het spel eindigt als het mysterie is opgelost of als de tijd om is.

Ontdek het Geheim van Mysterium Park

Of je nu een liefhebber bent van coöperatieve spellen, mysteries, of gewoon op zoek bent naar een unieke en boeiende spelervaring, Mysterium Park heeft veel te bieden. Bereid je voor op een nacht vol mysterie en avontuur, waar de enige vraag die blijft is: kun jij het mysterie van Mysterium Park ontrafelen?