Munchkins and Mazes

Munchkins and Mazes

Munchkin ziet drie tot zes spelers strijden om de meeste buit en de meeste monsters te verslaan. Gedurende het spel trappen spelers om de beurt 'de deur open' om verschillende wezens uit te dagen voor de strijd. Als een speler met succes een monster onderwerpt, krijgt hij een niveau en een verzameling buit - die wapens, uitrusting en spreuken kan bevatten.

Naarmate spelers meer niveaus en buit krijgen, zullen ze het moeten opnemen tegen sterkere en sterkere monsters - totdat zelfs hun tegenstanders rechtstreeks tegen hen werken door een breed scala aan bemoeizuchtige spreuken uit te spreken. Uiteindelijk moeten spelers nog een laatste monster verslaan om level 10 te bereiken en het spel te winnen, maar ze zullen onvermijdelijk ook de stroppen en pijlen van hun medeconcurrenten moeten trotseren.

Munchkin is terug met een geheel nieuwe toevoeging! Munchkins & Mazes is het meest elf-referentiële Munchkin-spel tot nu toe, met kaarten die zijn geïnspireerd op het meest populaire rollenspel ooit, de nieuwste live streaming-rages, de gaming-hobby in het algemeen en zelfs door Munchkin zelf! We hebben een aantal van onze favoriete kaarten geüpdatet en een heleboel nieuwe gemaakt in deze set die zeker iedereen zal plezieren die ooit een 20-zijdige dobbelsteen heeft gegooid.

Dit is een opzichzelfstaande versie van Munchkin. Zie de pagina van het basisspel voor alle versies en uitbreidingen.