Munchkin Disney

Munchkin Disney

Als je je dagen als Disney-held, slechterik of prinses hebt willen leven, krijg je nu de kans om dat te doen, want het rollenspel-kaartspel Munchkin: Disney brengt 'verhalen zo oud als de tijd' tot leven op het tafelblad!

Munchkin: Disney combineert het schattenjagen, terugsteken en leveling-up-plezier van het bestverkochte kaartspel Munchkin met tijdloze Disney-personages, zinnen en objecten. Trap een deur open om monsters te ontmoeten zoals de beruchte schurken Jafar en Ursula, terwijl je vloeken zoals Forever Asleep en Poison probeert te vermijden! Het verkrijgen van de glorieuze schatkaarten zal je handen vullen met bonusitems, vaardigheden en bondgenoten, waaronder Maui's Hook, Magic Carpet of Elsa, die kunnen helpen bij gevechten, helpen of hinderen van andere spelers wiens doel ook is om niveau 10 te bereiken.

Met een simpele beweging van een toverstaf komen speciale "Disney Magic" -richtlijnen ten goede aan de kaarthouders die een Disney-filmmelodie zingen of neuri├źn. Deze en andere hilarische uitdagingen wachten op spelers die klaar zijn om hun favoriete Disney-momenten opnieuw te beleven, terwijl ze letterlijk in gezang uitbarsten!

Dit is een opzichzelfstaande versie van Munchkin. Zie de pagina van het basisspel voor alle versies en uitbreidingen.