Munchkin 4: The Need for Steed

Munchkin 4: The Need for Steed

Munchkin 4: The Need for Steed is de nieuwste uitbreiding voor de originele Munchkin - 112 extra John Kovalic-geïllustreerde kaarten om monsters te doden, schatten te stelen en je medespelers in de war te sturen. Deze set introduceert Steeds, de vertrouwde rijdieren van de legende ... Oh, wacht - dit is Munchkin! Tot deze rossen behoren dus niet alleen de Dragon en de Tiger, maar ook de Giant Mutant Gerbil (getekend door gastkunstenaar Shaenon K. Garrity van Narbonic), de Chicken en Big Joe, die misschien een ros is of misschien een Hireling. Het is moeilijk in te schatten.

Huurling? Ja inderdaad, The Need for Steed heeft heel veel Huurlingen, die nogal lijken op Sidekicks van Super Munchkin, of Minions van Munchkin Bites! Voeg deze waardevolle personages toe aan je gevolg, gebruik hun speciale vaardigheden en offer ze zonder erbij na te denken op om je eigen huid te redden! Of, nog beter, vermoord de Hireling van iemand anders. Dat is de manier waarop een Munchkin het doet!

Let op, dit is een uitbreiding voor Munchkin. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen. Verder kun je alle uitbreidingen vinden op de overzichtspagina van het basisspel.