Mr. Jack Uitbreiding

Mr. Jack Uitbreiding

Oktober 1888 - Whitechapel, Londen: Jacks schaduw hangt nog steeds zwaar over de achterstraten van East End. Scotland Yard heeft inspecteur Abberline aangesteld om het onderzoek over te nemen, bijgestaan ​​door vijf nieuwe rechercheurs met buitengewone capaciteiten. Tot de nieuwe rekruten behoort de formidabele professor Moriarty, die zijn intelligentie en sluwheid gebruikt om zich voor te doen als de andere detectives. Probeert hij Jack af te schrikken, of zijn rivaal Sherlock Holmes te slim af te zijn? Of zou hij zelfs Jack zelf kunnen zijn, vermomd als Moriarty? Wie is de ongrijpbare Jack? De niet aflatende klopjacht gaat door!

Mr.Jack: Extension is een uitbreiding voor het Mr.Jack-deduction-spel met vernieuwde illustraties voor de tiende verjaardag van het spel, evenals een origineel personage dat even sterk als raadselachtig is: Professor Moriarty, wiens speciale vaardigheid is om een ​​van de personages die niet op het spel staan. Moriarty is nogal een kameleon, die zich voordoet als de andere detectives door hun uiterlijk na te bootsen en hun vaardigheden te gebruiken!

Met deze uitbreiding kun je met zes nieuwe personages spelen: ontmoet de zwoele Madame, ontvlucht de angstaanjagende Pizer, ontwijk de barricade van de revolutionaire Joseph Lane, ontwijk de indringende vragen van inspecteur Abberline, maak een weg door de straten van Londen met de Spring-Heeled Man, en pas op voor Moriarty. Kies aan het begin van het spel met welke van de acht personages je wilt spelen via een concept en bepaal hun startlocaties. Deze nieuwe mogelijkheden voegen plezier en strategische diepgang toe.

Let op, dit is een uitbreiding voor Mr. Jack. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te gebruiken.