Megacity Oceania

Megacity Oceania

Welkom in de toekomst!

GOLD COAST, AUSTRALIË, 2100. De bouw van de eerste oceanische MegaCity begint. Het aanpakken van overbevolking en stijgende zeespiegel is de eerste prioriteit van de planeet geworden.

Vooruitgang in de technologie stelt ons in staat torenhoge wolkenkrabbers te bouwen op immense drijvende platforms. U bent de volgende generatie architecten die wordt opgeroepen om deze wonderen van bouwtechniek te ontwerpen en te bouwen.

Race om contracten te verzamelen, prachtige gebouwen te bouwen en strijden om prijzen terwijl er elke keer dat je speelt een unieke MegaCity tevoorschijn komt. Het is een competitief bedrijf waar prestigepunten alles zijn!

MegaCity: Oceania, een combinatie van behendigheid en lichtstrategie, is het stedenbouwspel waarin je elke keer een unieke stad bouwt.

Spelers creëren een gloednieuwe MegaCity door bouwtegels, bouwstukken en contracten te verzamelen. Dit is echter geen coöperatief spel - je vecht om Prestige-punten te scoren op basis van de contracten die je voltooit. Spelers kunnen ook bonus Prestige-punten verdienen door de hoogste gebouwen te maken, één materiaal te gebruiken en monumenten in parken te plaatsen. Aan het einde van het spel worden beloningen uitgereikt die bijdragen aan de eindscore en gaan punten verloren als spelers nog stukken over hebben in hun persoonlijke voorraad. Degene die het hoogste totaal heeft, wordt uitgeroepen tot winnaar en de beste architect in je nieuwe MegaCity.

Spelers bouwen wanneer het niet hun beurt is, wat betekent dat dit een spel is met weinig uitvaltijd. Een combinatie van behendigheid, lichte strategie en creativiteit maken van MegaCity een werkelijk unieke ervaring - een stedenbouwspel waarin je elke keer dat je speelt een gloednieuwe stad bouwt!