Mafia de Cuba

Mafia de Cuba

Havana, 29 december 1955: Aan het einde van de maaltijd die aan zijn "trouwe" handlangers wordt aangeboden, roept don Alessandro de "lopende zaken" op. Plots ging de telefoon in de achterkamer van het restaurant. De peetvader wordt bijeengeroepen in het kantoor van president Batista. Hij vertrouwde zijn kostbare sigarenkistje toe aan zijn handlangers. Het moet gezegd worden dat de sigarenkist een valse bodem heeft, onder de eerste laag sigaren is de kist gevuld met diamanten!

In Mafia de Cuba neemt elke speler de sigarenkist, opent deze en kiest voor een van de volgende zaken:

  • Je pleegt verraad en steelt enkele diamanten.
  • Blijf een trouwe en "eerlijke" maffioso.
  • Kiest ervoor om de chaufeur te zijn.
  • Je bent een undercover CIA-agent.

'S Avonds opent de peetvader zijn sigarenkistje. Hij gaat door het lint wanneer hij de verdwijning van diamanten achterhaalt.. Hij moet zijn schat vinden en overtreders straffen door ze cementschoenen te geven voordat hij ze in de baai gooit. Na verhitte debatten en gevaarlijke conclusies, zal The Godfather, met de hulp van zijn trouwe handlangers, proberen al zijn gestolen diamanten te vinden.

Verliest hij zijn eer door ten onrechte te beschuldigen? Winnen de meest sluwe dieven? Of is het de CIA die deze schurken achter de tralies zal sturen?