Kings Struggle

Kings Struggle

Welkom bij Kings 'Struggle, een onderhandelingsgericht kaartspel met elementen van het winnen van slagen en het verzamelen van sets. Het spel is mechanisch eenvoudig, waarbij elke speler slechts één kaart per ronde speelt en elk spel slechts zeven rondes duurt. In de loop van deze zeven rondes strijden spelers om kaarten en goud op verschillende manieren, waarmee ze de overwinningspunten zullen scoren die nodig zijn om te winnen.

Hoewel dit eenvoudig klinkt, is Kings 'Struggle speciaal vanwege de unieke kaartvaardigheden die zijn ontwikkeld om de onderhandeling te stimuleren. Het vermogen van een kaart die je hebt gespeeld, kan tijdens je beurt worden geactiveerd - of niet. Het is aan u. Onthoud gewoon dat uw actie of nalatigheid te koop is! Het is de naam van het spel om te analyseren wie het meeste te winnen of het meeste te verliezen heeft van uw huidige vaardigheid en deze optimaal te benutten.

Je moet leren om de spelers te spelen, meer dan je leert om het spel te spelen. Hoewel iedereen binnen enkele minuten Kings 'Struggle kan leren spelen, zullen spelers die succes vinden niet degenen zijn die de beste lineaire kaartspelstrategie bedenken, of degenen die het meeste geluk hebben, maar degenen die de kunst van het onderhandelen onder de knie hebben.