Kingdomino Age of Giants

Kingdomino Age of Giants

De reuzen zijn naar Kingdomino gekomen! En ze zullen al je kostbare gebouwen verpletteren als je geen manier kunt vinden om ze naar een van de koninkrijken van je tegenstanders te sturen.

Kingdomino: Age of Giants is een uitbreiding die Kingdomino of Queendomino vereist om te spelen. Deze uitbreiding voegt nieuwe dominostenen, nieuwe gigantische tokens, nieuwe uitdagingstegels en extra componenten toe zodat een vijfde speler aan het spel kan deelnemen.

De nieuwe dominostenen worden geschud met die uit het basisspel. Als je op jouw beurt een domino met een reus erop aan je koninkrijk toevoegt, dan moet je ook een gigantische fiche toevoegen die een kroon naar keuze in je koninkrijk bedekt. Als je een tegel met voetstappen aan je koninkrijk toevoegt, mag je een gigantische fiche uit je koninkrijk verwijderen en deze aan een tegenstander geven, die vervolgens een kroon in zijn eigen koninkrijk bedekt. Overdekte kronen leveren geen punten op aan het einde van het spel.

Traditionele bonussen aan het einde van het spel worden ook geëlimineerd. In plaats daarvan worden vóór de start van elk spel twee uitdagingsstenen getrokken. Deze bieden extra manieren om punten te verdienen. U krijgt bijvoorbeeld 5 bonuspunten voor elke meertegel die uw kasteel omringt of 20 bonuspunten als uw kasteel zich in een van de vier hoeken van uw koninkrijk bevindt.

Let op, dit is een uitbreiding op Kingdomino. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.