King of Tokyo

King of Tokyo

In King of Tokyo speel je gemuteerde monsters, gigantische robots en vreemde aliens - die allemaal Tokyo vernietigen en elkaar meppen om de enige echte koning van Tokyo te worden.

Aan het begin van elke beurt gooi je zes dobbelstenen, die de volgende zes symbolen tonen: 1, 2 of 3 overwinningspunten, energie, genezing en aanval. Kies meer dan drie opeenvolgende worpen of je elke dobbelsteen wilt behouden of afleggen om overwinningspunten te behalen, energie te winnen, gezondheid te herstellen of andere spelers aan te vallen om te begrijpen dat Tokio JOUW territorium is.

De felste speler zal Tokio bezetten en extra overwinningspunten verdienen, maar die speler kan niet genezen en moet alle andere monsters alleen opnemen!

Maak dit af met speciale kaarten die zijn gekocht met energie die een permanent of tijdelijk effect hebben, zoals het laten groeien van een tweede hoofd dat je een extra dobbelsteen, kogelvrije vesten, nova death ray en meer geeft ... en het is een van de meest explosieve games van het jaar!

Om het spel te winnen, moet je Tokio vernietigen door 20 overwinningspunten te verzamelen, of het enige overlevende monster zijn als het gevecht is afgelopen.

Versies en vervolgen