Istanbul: Big Box

Istanbul: Big Box

Verken de Wondere Wereld van Istanbul: Big Box

Welkom bij Istanbul: Big Box, een fascinerend bordspel dat je meeneemt op een avontuurlijke reis door de kleurrijke en bruisende straten van Istanbul. Ontworpen voor 2 tot 5 spelers, deze ultieme editie combineert het oorspronkelijke Istanbul-spel met zijn twee uitbreidingen, "Mokka & Smeergeld" en "Brieven & Zegels".

Spannende Spelmechanismen en Onderdelen

Istanbul: Big Box biedt een rijke en complexe spelervaring met een uniek bewegings- en arbeidersplaatsingssysteem. De spelers kruipen in de huid van ervaren kooplieden die hun assistenten door de stad sturen om goederen te verzamelen, opdrachten te voltooien en robijnen te bemachtigen.

Een Levendige Spelbord en Extra's

Het spelbord vertegenwoordigt een levendig netwerk van 16 locaties, elk met hun eigen voordelen en strategische mogelijkheden. De uitbreidingen voegen ook nieuwe locaties en spelmechanismen toe, zoals koffiehandel en postdiensten, wat het spel een nieuwe dimensie geeft.

Een Spelbeurt Beschrijving

Een typische spelbeurt in Istanbul: Big Box begint met de speler die zijn koopman en een aantal assistenten naar een nabijgelegen locatie beweegt. De acties die kunnen worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de locatie, zoals het verkrijgen van goederen, het kopen van een robijn of het voltooien van een opdracht.

Na het uitvoeren van de actie, blijft een assistent achter op de locatie, terwijl de koopman en de rest van zijn assistenten verder gaan. Het spel gaat door totdat een speler een bepaald aantal robijnen heeft verzameld, waarna de speler met de meeste robijnen wordt uitgeroepen tot de winnaar.

Ontdek de Magie van Istanbul: Big Box

Met zijn rijke thematiek, diepgaande strategie en boeiende spelmechanismen, is Istanbul: Big Box een onmisbaar spel voor iedere bordspelliefhebber. Of je nu een ervaren speler bent of een beginnende ontdekkingsreiziger in de wereld van bordspellen, Istanbul: Big Box biedt een onvergetelijke reis vol avontuur en opwinding. Stap in de wereld van Istanbul en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

Zie de pagina van Istanbul voor meer spellen in de serie.