Incubation

Incubation

Er is een ongelooflijke ontdekking gedaan die de wereld voor altijd zal veranderen. Hoog in de met sneeuw bedekte bergen zijn ontdekkingsreizigers een aantal grote, kleurrijke drakeneieren tegengekomen! Nu schreeuwt de hele wereld om te bemachtigen wat erin zit. Het is een goed moment om aan de slag te gaan met het uitbroeden van eieren!

In Incubation nemen 2-5 spelers de rol aan van ondernemende drakenkwekers die een fortuin willen verdienen door de benodigde middelen te verzamelen en deze in hun speciale drakenei-incubators te voeren om ze uit te broeden. Er zijn vier verschillende soorten draken, evenals hybride en mysterieuze eieren. Als de draken uit hun eieren komen, kunnen spelers ze gebruiken om objectieve kaarten te vervullen, waarmee ze munten verdienen. De fokker die de meeste munten heeft verdiend met uitgekomen drakeneieren, voltooide doelen en verzamelde tokens, wint!

Incubation biedt gemakkelijk te leren regels en een snelle speeltijd, waardoor het perfect geschikt is voor gezinnen en spelers die nieuw zijn in de hobby.