Imperial Settlers: Empires of the North - Romeinse Vaandels

Imperial Settlers: Empires of the North - Romeinse Vaandels

Imperial Settlers: Empires of the North - Romeinse Vaandels bevat twee nieuwe Romeinse decks en extra eilandkaarten.

De Romeinen zeilden heinde en verre op zoek naar rijkdom en nieuwe rijken om te veroveren! Hun legioenen ontdekten nieuwe landen om hun dominantie uit te breiden en hun reserves te vullen. Het duurde niet lang voordat ze in conflict kwamen met de rijken van het noorden.

De uitbreiding Empires of the North: Roman Banners introduceert twee nieuwe clans in het spel, evenals zes nieuwe eilanden. Roman Clans bieden nieuwe strategie├źn en oplossingen, zoals het herbouwen van eerdere locaties tot majestueuze structuren met verbeterde kracht.

De clan van de machtige Flavianen breidt haar rijk uit door te vertrouwen op eerder gebouwde structuren en funderingen. Hoe meer er is gebouwd, hoe gemakkelijker het wordt om nieuwe structuren te verwerven. De Clan introduceert een nieuwe monteur om op funderingen te bouwen.

De avontuurlijke Trajana marcheert dapper naar nieuwe gebieden. Maar het handhaven van een constant groeiend rijk vereist het dekken van constant stijgende kosten. Het ontwikkelen van een stabiele economie is nodig om de ambitieuze plannen van Trajana te realiseren.

De uitbreiding bevat ook 6 extra eilandkaarten (4 nabijgelegen en 2 verre eilanden) met nieuwe vaardigheden die de herspeelbaarheid van het spel nog verder vergroten. 4 nieuwe scorefiches in kleuren die overeenkomen met de houten clanfiches kunnen worden gebruikt als vervanging voor de scorefiches in het basisspel.

Let op dit is een uitbreiding van Imperial Settlers Empires of the North, je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.